Eredeti nápolyi Pizza

Hazahoztuk Nektek Olaszország ízeit!

Nápolyban jártunk, hogy hazahozzuk Nektek az eredeti nápolyi pizzát!

A folyamatos fejlődés mellett elköteleződve, az Elefántos Étterem és Pizzéria ezúttal sem maradt tétlen. Fogtuk magunkat és elutaztunk Nápolyba, hogy egyenesen Enzo Coccia-tól tanuljuk meg az eredeti nápolyi pizza elkészítésének minden fortélyát.

Miért pont Enzo Coccia?

Japántól kezdve Kanadáig, Indián, Afrikán és az Egyesült Államokon keresztül a világ minden tájáról érkeznek tanulni vágyók Enzo-hoz, hogy elsajátítsanak nem csupán egy receptet, hanem egy ősi mesterséget, mely hosszú idő óta apáról fiúra száll.

Szerettünk volna olyan mestertől tanulni, akinek tényleg szenvedélye a pizzakészítés és valóban kiemelkedő a szakmában. Így esett választásunk a méltán ismert Enzo Coccia-ra. Annyit mindenképp elárulhatunk, hogy a döntésünket nem bántuk meg!

Felemelő volt tőle és az ő felügyelete alatt tanulni, hiszen a magas minőség és az eredeti mesterség mellett elköteleződve, hihetetlen mélységben adta át a tudását nekünk.

Lelkiismeretesen gyakoroltunk

Az elméleti tudást megszerezve, hamar belevetettük magunkat a gyakorlatba: sorra sütöttük a pizzákat. Mondhatjuk, hogy csak gyakoroltunk és gyakoroltunk és még többet gyakoroltunk!

A nápolyi pizzakészítés minden apró részletére ügyelve, minden lépést a pontos követelményeknek megfelelően sajátítottunk el. Mindezt persze Enzo szakértelmének segítségével, az ő tapasztalatára és tudására támaszkodva, közvetlen javaslataira bízva magunkat.

Természetesen a kitartó gyakorlás gyorsan meghozta a gyümölcsét! Hamar szereztünk rutint és szaktudást egy olyan mesterségben, ami hazai, de külföldi viszonylatban is komoly kihívások elé állítja az azt gyakorolni kívánókat!

 

Immár a tudás birtokában

Büszkén mondhatjuk, hogy szakmai utazásunk elérte a célját – ugyanis hazahoztuk Nektek az eredeti nápolyi pizzát!

Önmagában ez a tény is örömünkre szolgál, de külön megtiszteltetés, hogy szakmailag is elismertek bennünket. Így azon túl, hogy továbbra is hitelesen, fejlődésre készen állhatunk előttetek,  nagy és büszke mosollyal várunk Benneteket!

Nápoly izgalmas ízei által inspirálódva, szakmailag felkészülve szeretnénk a hétköznapjaitokba csempészni az eredeti nápolyi pizza varázsát, hogy Pécs belvárosában, az Elefántos Étterem és Pizzériában is megtapasztalhassátok az igazi és eredeti nápolyi pizzát!

Gyertek, látogassatok el hozzánk és kóstoljátok meg Ti is! Sok szeretettel várunk Benneteket!

Nézd meg, hogy keszül a nápolyi pizzánk!

Rendelj Tőlünk: +36 72 216 055

Isteni nápolyi pizzáink, amelyeket szenvedéllyel készítünk!

Vendégeink nagy örömére lankadhatatlan lelkesedéssel, kreativitással és szenvedéllyel készítjük pizzáinkat – immár a nápolyi pizza készítés minden fortélyát elsajátítva. A sok gyakorlás ugyanis meghozta a gyümölcsét, így vendégeinknek már nem kell Nápolyig utazniuk, hogy megkóstolhassák az igazi nápolyi pizzát!

Kóstold meg Te is! - 7621 Pécs, Jókai Tér 6.

Rendeld házhoz az igazi Nápolyi pizzát, Magyarország harmadik “EREDETI NÁPOLYI PIZZA” minősítéssel rendelkező étterméből.