Várunk a Snackben!

Pécs, Széchenyi Tér 17.

Bemutatkozik a belváros egyetlen olasz csemege üzlete

A Snack az Elefántos Étterem és Pizzéria raktárából nőtte ki magát először, mint Elefantino, ami az Apácza utcában kerek 6 évig működött. Kis költözködés után jelenleg a Széchenyi Tér 17-es szám alatt található üzletünk, ami a belváros egyetlen olasz csemege üzlete! 

Megtalálhatóak nálunk olasz tészták, gluténmentes tészták, tészta szószok, pesto, paradicsomszósz, prémium oliva olajok, balzsamecetek, kekszek és megannyi más. A hűtőpultunkban különböző olasz sajtok, pármai sonka, olasz szalámi  különlegességek, olasz töpörtyű is van, amit akár a teraszon vagy az üzletben el is lehet fogyasztani.

De a Snack több, mint egy olasz csemege üzlet! Az étlapunkon található bruschetta, saláta, házi készítésű foccacia szendvics, valamint találtok sonkatálat, sajttálat vagy vegyes tálakat, sőt, akár saját, személyre szabott szendvicseiteket is összeállítjuk a kínálatunkból.

Pénteken és szombaton este hajnali 2-ig nyitva vagyunk! Legyen szó baráti összejövetelről, zártkörű születésnapi buliról, legény vagy lánybúcsúról, céges rendezvényekről, a belváros szívében található fiatalos Snack az ideális választás. Béreljétek ki és legyen csak a Tiétek a Snack!  Igény esetén hosszított nyitvatartással, különböző rumokkal, whisky-kkel, borokkal, ginekkel és koktélokkal várunk benneteket!

Már nem is maradt más hátra, csak, hogy gyertek és próbáljátok ki!

Foglalás: +36 70 299 23 27 | +36 20 440 94 94

Friss, házikészítésű

Ínyenc szendvicsek

A MEGFELELŐ HELYSZÍNT KERESITEK?

Szeretnétek eltölteni egy hangulatos estét a belváros szívében, de nem akartok elveszni a tömegben? Kizárólag a számotokra legfontosabbakkal ünnepelnétek? A központi helyen található Snack a tökéletes választás zártkörű rendezvények lebonyolítására. Nálunk fiatalos környezetben és isteni olasz csemegék társaságában érezhetitek mesésen magatokat.

Foglalás: +36 70 299 23 27 | +36 20 440 94 94

7621 Pécs, Széchenyi Tér 17.

Béreljétek ki a Snacket és töltsetek el egy hangulatos estét a belváros szívében kizárólag azokkal, akikkel szeretnétek! A Snackben fiatalos környezetben és isteni olasz csemegék társaságában ünnepelhettek, ráadásul mindenhez nagyon közel. Foglaljatok most!

Foglalás: +36 70 299 23 27 | +36 20 440 94 94

Tapasztald meg a Snack élményt!

Sok szeretettel várunk a Széchenyi Tér 17-es szám alatt!