Az Elefántos étterem raktárából nőtte ki magát először, mint Elefantino, ami az Apácza utcában kerek 6 évig működött. Kis költözködés után jelenleg a Széchenyi téren található üzletünk, ami a belváros egyetlen olasz csemege üzlete! 

Megtalálhatóak nálunk olasz tészták, gluténmentes tészták, tészta szószok, pesto, paradicsomszósz, prémium oliva olajok, balzsamecetek, kekszek és megannyi más. A hűtőpultunkban különböző olasz sajtok, pármai sonka, olasz szalámi  különlegességek, olasz töpörtyű is van, amit akár a teraszon vagy az üzletben el is lehet fogyasztani.

De a SNACK több mint egy olasz csemege üzlet. Az étlapunkon található bruschetta, saláta, pizzatekercs, vagy házi készítésű foccacia (olasz lepénykenyér)szendvics, de találtok sonkatálat, sajttálat vagy vegyes tálakat, sőt akár saját szendvicsedet is összeállítjuk a kínálatunkból. Péntek és szombat este hajnali 2-ig nyitva vagyunk ahol baráti társaságok akár zárt körű szülinapi buli, legény vagy lánybúcsú, céges rendezvényre  ki is bérelhető, igény esetén hosszított nyitvatartással. Itallapunkon különböző rumok,whisky-k, ginek, koktélok, limonádék, borok is megtalálhatók.

Már nem is maradt más hátra csak hogy gyertek és probáljátok ki!

Címünk

Pécs, Széchenyi tér 17.